Velkommen
Privatlivspolitik
Privatlivspolitik.pdf

Velkommen

Velkommen til sitet for grundejere og andre med interesse i sommerhusområdet St. Sjørup Strand.
Dette site indeholder information om grundejerforeningen samt området generelt, og henvender sig derfor til alle der har en interesse i området.

St. Sjørup Strand’s historie
Sommerhusområdet Store Sjørup Strand ligger i Norddjurs kommune på nordkysten af Djursland, ikke langt fra udløbet af Randers fjord.

De første udstykninger til sommerhuse i St. Sjørup blev påbegyndt allerede i 1944, men grundejerforeningen blev først etableret 1967. I grundejerforeningen er der ikke i alle områder tvunget medlemskab, men alligevel er ca. 80% af de 430 parceller i området medlem af grundejerforeningen.

Hvorfor vælge at købe eller bygge i St. Sjørup?
I forhold til sommerhusudstykningerne andre steder på nordkysten af Djursland er en fritidsgrund i St. Sjørup stadig til at betale, men den væsentlige grund for de fleste af sommerhusejere i området er nok den dejlige natur, som omgiver St. Sjørup.

Der er i sommerhusområde en meget varieret natur – dejlige strandenge, enebær og lyngbakker samt lyse birketræer og fyrbeplantning. En natur man hurtigt kommer til at holde af, og som grundejerforeningen forsøger at værne om.

Her i St. Sjørup er der ingen larmende grillbarer, spillehaller eller diskoteker, men fred og ro, hvor man kan høre fuglene synge og en fasan skræppe op.

Området er også et attraktivt område for turister, og mange tyskere, hollændere, belgiere, nordmænd, svenskere og danskere vælger at leje et hus i området – og ikke kun i sommerperioden. Set over året, er det mere reglen end undtagelsen at der et eller flere steder i området er huse som er lejet ud.

Der er dejligt i St. Sjørup, det er derfor der er så mange, der vælger at bruge ferier og fridage netop i St. Sjørup – i eget, lånt eller lejet hus.

God fornøjelse.

 Grundejerforeningen St. Sjørup Strand - mail: grundejerforeningen.stranden@gmail.com

Top